Wekelijkse danslessen

Bij ‘N Dance worden wekelijks lessen aangeboden volgens een vast lesrooster. Instromen in de bestaande groepen is gedurende het hele seizoen mogelijk. De volgende lessen worden tijdens het dansseizoen 2018/2019 aangeboden:

Bekijk hier het volledige lesrooster.

 

Danseducatie 

Op aanvraag kunnen danslessen, dansworkshops en lessenreeksen worden ontwikkeld voor basisscholen en middelbare scholen. Zo heeft ‘N Dance bijvoorbeeld deelgenomen aan het Kunstmenu van Menswel in de gemeente Echt-Susteren, waarbij ‘N Dance een lessenreeks ‘dans op maat’ aangeboden heeft. Tijdens deze lessenreeks werd aansluiting gezocht bij een thema dat in overleg met de school wordt bepaald, zodat dans kan worden aangepast op het onderwijs van de betreffende school. Door elke school kunnen deze lessen nog steeds worden aangevraagd bij ‘N Dance.

Vanaf het schooljaar 2018-2019 zal ‘N Dance wekelijks werkzaam zijn op o.b.s. de Springdonk in Susteren, waar wekelijks lessen danseducatie worden gegeven aan alle groepen van de school.

Momenteel zijn twee docenten van ‘N Dance bezig met de cursus taal- en rekendans voor de groepen 1 t/3 van het basisonderwijs. Bewegend leren wordt steeds belangrijker in het huidige onderwijs en minimaal twee docenten van dansschool ‘N Dance zijn vanaf november 2018 bevoegd om de lessen te geven.

Doordat een aantal docenten van ‘N Dance in het bezit zijn van een HBO-Bachelor Docent Dans diploma zijn zij bevoegd zelfstandig les te geven aan alle leerlingen van het primair- en secundair onderwijs.

Bent u als school nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via e-mail (info@ndance.nl) of telefoon (06 515 737 54).

Contactformulier danseducatie 

 

Dansworkshops

Regelmatig krijgt ‘N Dance aanvragen voor het organiseren van dansworkshops of andere opdrachten. Daarbij kan worden gedacht aan workshops tijdens kinderfeestjes, familiefeesten en teambuildingsactiviteiten. Ook kan ‘N Dance een unieke, op maat gemaakte, openingsdans voor u maken voor een perfecte bruiloft!

Voor elke aanvraag hebben wij een passende workshop of dans, dus neem gerust contact met ons op!

E-mail: info@ndance.nl

Telefoon: 06 515 737 54

Contactformulier workshops